85 drenge fryser: Asylcenter mangler varmt tøj

85 drenge fra Asylcenter Skørping mangler tøj. Manglen er så stor, at de deles om det vintertøj, der er på centeret.

- Jeg kan ikke engang klæde tre drenge på i vintertøj, siger Charlotte Christensen, netværksmedarbejder på asylcenter Skørping.

På asylcenteret bor der cirka 85 drenge under 18 år, der mangler varmt tøj, mens den danske vinter er over os. Det drejer sig både om sko, støvler, bukser og trøjer. For i øjeblikket slår lageret ikke til.

- Vi giver dem det på, vi har. Så må de låne lidt af hinanden. Men vi sørger for, at de har sko på. Om det er for stort eller for små er sådan set lige meget lige nu, for vi har ingenting til dem, siger Charlotte Christensen.

Derfor beder asylcentrets medarbejder nu om hjælp ude fra. Og hjælpen vil blive taget godt imod blandt de uledsagede flygtningebørn.

Drengene vil blive så lykkelige og så glade.

- Drengene vil blive så lykkelige og så glade. Og så kan vi komme mere ud, hvis der kommer sne, siger Charlotte Christensen.

Har man ungdomstøj til drenge i størrelse 12-18 år, og sko 40-45, så kan det indleveres på Asylcenter Skørping om formiddagen mellem 10 og 13. Asylcenteret understreger, de ikke mangler ikke tøj til hverken piger eller kvinder.


Seneste nyt

fra Nordjylland