85 juleindbrud i Nordjylland

Nordjyllands Politi har nu opgjort antallet af indbrud i julen.

I perioden fra den 24. december til og med den 27. december viser optællingen, at der er blevet anmeldt 85 indbrud i Nordjylland.

Og der er et mønster i anmeldelserne, fortæller Nordjyllands Politi.

- Der er flere anmeldelser tæt ved motorvejen, både langs E39 fra Hirtshals og sydpå, og omkring E45 fra Frederikshavn til Hobro.

- Og på strækningen mellem Aalborg og Blokhus er der også sket flere indbrud, siger Jan Stagsted, vagtchef ved Nordjyllands Politi til TV2/Nord.

Der kan sagtens have været flere indbrud i det nordjyske, som endnu ikke er blevet opdaget, fordi folk ikke er kommet hjem fra juleferie.

50 villaer har været udsat for indbrud, 18 lejligheder har haft ubudne gæster, og tyve har også været på spil i syv virksomheder, fem fritidshuse, tre landejendomme og to garager.

På landsplan er der ifølge Rigspolitiet blevet registreret 1378 indbrud i julen fra 20. december og til og med 2. juledag om morgenen. Det er det højeste tal siden 2009 - her blev der registreret 1573 indbrud.

Hvis optællingen af indbrud er fra perioden 20. december til den 27. december så har Nordjyllands Politi registreret 100 indbrud i kategorien villaer, lejligheder og landejendomme. I 2011 og 2012 var tallene på henholdsvis 106 og 120.


Seneste nyt

fra Nordjylland