850 har skrevet under på Danskernes Parti i Thisted

Foto: arkivfoto

1 af 2

Den ulovlige skilte-kampagne, der viser flygtninge tilbage til Syrien og Irak, har kastet hunredvis af underskrifter af sig i Thisted.

Danskernes Partis kampagne for at få samlet underskrifter ind til deres kandidatur til folketinget har i Thisted kastet 850 underskrifter af sig, det skriver Limfjord Update. 

Underskrifterne er blandt andet kommet i kølvandet på den meget omtalte og ulovliglige skilte-kampagne, som partiet ikke officielt har udmeldt at stå bag, men som de bruger i deres foldere.  Ifølge partiet er folderne uddelt til 80% af husstandene i Thisted ligesom man har samlet underskrifter ind i forbindelse med en gågade-aktion i lørdags.

Danskernes Parti ligger til højre for Dansk Folkeparti i det politiske billede. Partiets mærkesag er at holde flygtninge ude af landet. Danskernes partis mål er at samle de omkring 20.000 underskrifter, det kræver at stille op til Folketinget. 

Det er Formanden Daniel Carlsen og en gruppe udbrydere fra Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse (DSNB), der står bag Danskernes Parti, der til et kommende kommunalvalg forventes at ville trække vælgere fra Dansk Folkepartis højrefløj.

Flere nyheder fra TV2 Nord