Jobmesse blev en succes: 90 ledige fik nye jobs

13. marts afholdt Frederikshavn kommune jobmesse med mere end 50 deltagende virksomheder, og det blev en succes for både arbejdsgivere- og tagere.

Da Frederikshavn kommune for andet år i træk afholdt jobmesse i Arena Nord den 13. marts, havde de lokket flere virksomheder til end året forinden. 

De 55 virksomheder, der deltog på messen mødte op for at sælge sig selv i håbet om at finde gode kandidater til ledige stillinger. Og det lykkedes i stor stil.

Efter jobmessen lavede virksomhederne nemlig hele 90 aftaler med nye medarbejdere mod 60 ved messen i 2018. En af de virksomheder, der gik fra messen med nye medarbejdere var Verisure. 

- Det var positivt at opleve, hvor imødekommende og nysgerrige deltagerne var. Vi fik omkring 40 ansøgninger med fra jobmessen og inviterede 14-15 af ansøgerne til jobsamtaler. Af dem har vi ansat tre kørende salgskonsulenter. Med det udbytte skal vi helt sikkert være repræsenteret på Jobmesse 2020 i Frederikshavn, fortæller Brian Hedemann, der er regionschef hos Verisure, i en pressemeddelelse. 

Pilen peger opad

Og der er ikke meget, der tyder på, at virksomhederne er færdige med at lede efter nye ansatte. I en undersøgelse foretaget af Frederikshavn kommune, viser kommunens Jobbarometer, at 36 procent af de mere end 500 adspurgte virksomheder forventer at ansætte flere folk i løbet af 2019. 

- Vi kan tydeligt se, at der er en rød tråd i forhold til virksomhedernes interesse for at deltage i kommunens Jobmesse 13. marts, og det billede, som det nye Jobbarometer tegner, fortæller jobcenterleder i Frederikshavn kommune, Mette Krog. 

Det er især indenfor håndværkerfagene og restaurationsbranchen, at virksomhederne efterspørger arbejdskraft. 


Seneste nyt

fra Nordjylland