AaB 15 kampe fra guldet

Efter et fantastisk efterår topper AaB SAS Ligaen to point foran mestrene fra FCK, og AaB ligner eneste seriøse udfordrer til FCK. I Aalborg er ambitionerne dog stadig kun en top fire placering.

Stemningen var høj til mandagens træning i AaB. Spillerne nyder, at de søndag spillede sig helt i top i SAS Ligaen to point foran FCK, men drømmene om guld holder de for dem selv. Målsætningen er stadig en placering i top fire.

- Det ligger nok ikke til nordjyder at råbe højt, og der er ingen grund til at lave målsætningen om, siger AaBs forsvarsspiller Michael Jacobsen.

Heller ikke AaBs bestyrelse eller ledelsen vil udråbe holdet til guldkandidater.

- Der er 15 kampe at spille endnu, og lad os lige komme fem kampe længere hen i turnering, så kan det være, at jeg er mere optimistisk, siger AaBs bestyrelsesformand Per Søndergaard.

AaB har haft et forrygende efterår med kun fem nederlag i 30 kampe. Fodboldkommentator Jens Jørgen Brinch er overrasket over holdets niveau og placering i toppen.

- Jeg er overrasket, men AaB har en fantastisk trup og en fantastisk duo i front med Jeppe Curth og Rade Prica. Dem må de for alt i verden ikke sælge, for så sælger de ud af gulddrømmene, vurderer Jens Jørgen Brinch.

AaBs ledelse har ingen aktuelle planer om hverken køb eller salg af spillere i vinterpausen.

- Det er klart, at vi har en spillertrup, som stiger i værdi, og alt er jo til salg for den rette pris, men hvis vi sælger spillere, så vil der også blive købt forstærkning ind, siger Per Søndergaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland