AaB afbryder samarbejde med svensk midtbanespiller

Foto: TV2 Nord

Efter et år i AaB, Andreas Blomqvist og klubben samarbejdet. Blomqvist skifter til de svenske mestre fra IFK Norrköbing.

23-årige Andreas Blomqvist er fortid i AaB. Klubben og den svenske midtbanespiller har valgt at afbryde samarbejdet og Blomqvist har samtidig tegnet kontrakt med de svenske mestre fra IFK Norrköbing.

Blomqvist blev hentet til AaB fra Mjällby AIF for et år siden, men har aldrig fået sig en fast plads på holdet.

- Andreas’ fodboldmæssige talent er uomtvisteligt, men desværre må vi erkende, at det ikke er blevet forløst i AaB, udtaler sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

- Da der heller ikke umiddelbart var udsigt til spilletid på vores bedste mandskab her i foråret, er vi blevet enige med Andreas om, at det var bedst for alle parter at skilles nu, og det vidner lidt om hans omdømme i Sverige, at det er mestrene fra IFK Norrköbing, der har skrevet kontrakt med ham, fortsætter han.

For den 23-årige svensker er afskeden med AaB og Nordjylland en blandet omgang rent følelsesmæssigt. 

- Hverken for mig eller klubben blev mit ophold i AaB som ønsket, og jeg er ærgerlig over ikke at have fået bevist mig som spiller i Danmark.

- AaB er en god klub med et fantastisk hold og stor konkurrence om pladserne, og nogle gange går tingene bare ikke, som man havde forestillet sig, hvorfor det giver mening for alle at tage afsked nu, siger Andreas Blomqvist.

- Jeg er taknemmelig for at have mødt så mange gode mennesker både i AaB og i Aalborg, og jeg håber kun det bedste for klubben fremover, slutter Andreas Blomqvist.

Andreas Blomqvist opnåede blot fire officielle kampe for AaB.

Flere nyheder fra TV2 Nord