AaB appellerer rødt kort

AaB's Jores Okore tackler AGF's Ryan Mmaee og bliver udvist. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Ritzau Scanpix

Allan Gaarde mener, at dommerens røde kort skulle være blevet i lommen, da Jores Okore begik straffespark mod AGF.

AaB slap fra Aarhus Stadion med et enkelt point søndag aften. Men udover det ene point kunne de rød-hvide også tage et rødt kort med hjem til Nordjylland. Den kendelse har AaB nu tænkt sig at appellere for at undgå karantæne til manden, der modtog kortet, Jores Okore.

- Vi har følelsen af at være snydt nu. Derfor undersøger vi muligheden for at appellere. Det har vi 24 timer til at gøre, sagde sportsdirektør i AaB, Allan Gaarde til TV3 Sport efter kampen.

Vi har følelsen af at være snydt nu.

Allan Gaarde, Sportsdirektør i AaB

Okores udvisning faldt efter godt en halv times spil. AGF’s belgiske angriber, Ryan Mmaee, trak ind i feltet, hvor Jores Okore mistede balancen og ramte ham. Herefter vælter AGF-spilleren, hvilket kampens dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen, vurderede, var nok til et straffespark.

Okore fik direkte rødt for forseelsen, hvor han i øvrigt ikke var sidste mand. Kasper Pedersen var nemlig også fulgt med belgieren ind i feltet.

Efter kampen havde Mads-Kristoffer Kristoffersen ingen kommentarer til udvisningen, da AaB skal have mulighed for at appellere kendelsen først.

Det efterfølgende straffespark blev reddet af AaB-målmand, Jacob Rinne. Kampen endte 2-2.

Læs også AaB i undertal kæmpede sig til et enkelt point

Flere nyheder fra TV2 Nord