AaB bank til Frederikshavn

AaB vandt sæsonens andet nordjyske ishockey opgør. Holdet var Frederikshavn klart overlegne.

AaBs sejr blev på 6-3, og den var mindst et par mål for lille. AaB kom foran 2-0 midt i første periode. Frederikshavn fik heldigt reduceret til 2-1 mod periodens slutning og skabt lidt spænding. Det varede dog kun nogle minutter, så slog AaB til igen. 3-1 efter første periode.

Også i anden periode dominerede AaB. Holdet havde flere store chancer, men det blev kun ved en enkelt mål.

I tredje periode tabte AaB grebet om kampen. Frederikshavn fik reduceret til 5-3, men tættere på kom vendelboerne ikke. AaB vandt fuldt fortjent 6-3.

AaB har kurs mod toppen, mens Frederikshavn nu er midterhold i ligaen. Rødovre fører stadig.