AaB-boss: Støtten varmer ekstra i december

På en råkold decemberdag er det ekstra vigtigt, at fansene dukker op, opfordrer AaB's sportschef Allan Gaarde.

AaB slutter efterårssæsonen af med en hjemmekamp i aften mod Viborg. Nordjyderne kan med en sejr bringe sig op på Superligaens andenplads - og blot fire point efter førerholdet FC Midtjylland.

Kampen mod oprykkerne er enormt vigtig for AaB, understreger sportschef Allan Gaarde, som satser på en god afslutning på Superligaen inden en lang vinterpause.

- Vi prøver at skabe en ekstraordinær god ramme i den sidste kamp.

- Vi ved, at det kan være hårdt for supporterne at komme ud en mandag aften klokken 19 i december, og derfor har vores samarbejdspartner Spar Nord inviteret 5000 nordjyder gratis til kamp.

- Det er fantastisk. Det er netop nu, hvor spillerne er ved at være trætte, at støtten varmer ekstra meget, siger Gaarde.

AaB har brug for alle de point, holdet kan få inden vinterpausen, for nordjyderne er hæmmet af en dårlig økonomi og ved ikke, hvordan det hele ser ud efter januars transfervindue.

- Selvfølgelig er der en stor usikkerhed i det. Vi kommer ikke til at lave den største handel i det her årtusinde. Og vi ved ikke, hvad vores konkurrenter gør, forklarer Gaarde.

- Sammenholdt med om vi selv har mulighed for at holde på vores dygtigste spillere, så er spørgsmålet, om vi kan fortsætte vores gode stime, siger han.

Gaarde peger på FCK som den største guldfavorit, selv om københavnerne er seks point efter FCM på førstepladsen.

- Hvis vi kigger på det i forhold til, hvad andre klubber investerer, så er der ingen tvivl om, at vi har præsteret langt over, hvad man kunne forvente.

- Det gør mig dog fortrøstningsfuld, at vi har en rigtig god base med unge nordjyske spillere, og der er ikke nogen i truppen, der er i tvivl om, hvordan vi spiller, siger AaB-sportschefen.


Seneste nyt

fra Nordjylland