AaB-chefer: Et kæmpe boost til klubben

AaB's direktør og sportschef er ekstremt stolte af mesterskabet, som er kommet via hårdt arbejde.

Inden denne sæson havde mange dømt AaB til en plads i den tunge ende af Superligaen.

Sådan kom det ikke til at gå, for via 0-0 ude mod FC Vestsjælland i næstsidste spillerunde og en FCK-sejr i Herning sikrede nordjyderne sig det danske mesterskab.

- Det er jo kæmpestort, og det giver et kæmpe boost til klubben. Der er tale om en holdindsats fra truppen, trænerne og hele den sportslige sektor, siger direktør Stefan Schoors.

- At vi nu står med mesterskabet viser, at det er de rigtige ting, vi arbejder med hele vejen rundt i klubben. Den sportslige afdeling skal have en kæmpe cadeau for det her, siger han.

Sportschef Allan Gaarde tog inden sæsonen over efter klubikonet Lynge Jakobsen. Han kan nu fejre sin første store triumf efter blot et år i den sportslige ledelse.

- Grundlæggende er det takket være en masse mennesker, som er dedikerede og dygtige, og som har peaket på samme tid, siger sportschef Allan Gaarde.

- Vi er et fællesskab og fungerer godt sammen. Der er tale om traditionelt godt håndværk i hele klubben. I de her dage ligger alle folk i klubben underdrejede for at få det her til at fungere.

Gaarde giver dog gerne en stor del af æren videre til trænerteamet anført af Kent Nielsen.

- Trænerteamet har gjort det fantastisk. Kent Nielsen har sammen med de øvrige trænere været med til at udvikle det her hold, og der er ikke en eneste spiller, der er gået tilbage, siger Gaarde.

- Alle spillere har løftet sig, og har den ene ikke præsteret, er den anden gået ind og har taget en ekstra tørn, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland