AaB: De bedste spiller

AaB er den Superliga-klub, der har givet næstmest spilletid til spillere af egen avl. Men de bedste spiller, siger Kent Nielsen.

AaB har de seneste år brugt mange nordjyske talenter i Superliga-truppen - og i denne sæson har de hjemmeavlede spillere stået for over halvdelen af klubbens antal minutter i Superligaen.

- Da jeg kom til AaB, så økonomien væsentligt anderledes ud. Jeg tror, at lønbudgettet er minimum halveret, så der var flere etablerede topspillere dengang. Og så har vi været så privilegerede i AaB i de senere år, at man har intensiveret arbejdet med ungdommen, siger Kent Nielsen til fodboldsitet bold.dk

Spillere som Lucas Andersen og Nicklas Helenius har forladt AaB for store beløb til udlandet, og nu trækker Kasper Kusk og Nicolaj Thomsen interesse fra udlandet.

Og træner Kent Nielsen slår fast, at de unge spiller fordi de er bedst.

- De spiller ikke fordi, de er unge. De spiller, fordi de er de bedste. Du kommer på, hvis du er god nok. Er der en anden lidt mere erfaren spiller, der er bedre, så spiller han. Vi er her for at skabe resultater, siger Kent Nielsen.

Kent Nielsen tropper spiller igen på mandag, hvor de tager imod FC Nordsjælland i Superligaen. Kampen starter kl.19.


Seneste nyt

fra Nordjylland