AaB-debutant blev både helt og skurk i sæson-premiere

AaB og klubbens nye træner Lars Søndergaard lykkedes ikke med at hive tre point hjem i sæsonpremieren mod Esbjerg.

Mandag aften var der igen Superliga-fodbold på Aalborg Stadion.

I sæsonpremieren tog AaB og klubbens nye træner Lars Søndergaard imod Esbjerg og det lignede allerede efter få minutter at nordjyderne skulle komme godt fra start i denne sæson.

Nicklas Helenius, der er endeligt tilbagevendt fra Aston Villa sendte et langskud mod mål og det lykkedes ikke Esbjerg-keeperen at holde fast, så det var faktisk en præstation i sig selv, da Andreas Bruhn sendte riposten over og ikke i Esbjerg-målet.

Efter 10 minutter var det så netmaskerne i modsatte ende, der blafrede. Mick van Buren omsatte et straffespark, som AaB-debutanten Oliver Abildgaard fik udløst, da han tacklede Casper Nielsen i feltet.

Abildgaard skulle dog gøre sin skade god igen, for da AaB'erne kom ud igen efter pausen skulle der kun gå to minutter før debutanten headede et indlæg fra hjørnespark i nettet og så stod der 1-1.

Den stilling holdt til slut i en højspændt sæsonpremiere, der også kunne have indeholdt et straffespark til AaB, der fik Kenneth Emil Petersen skubbet omkuld i feltet. Dog uden at Michael Tykgaard greb fløjten og standsede spillet.