AaB for defensive på transfermarkedet

AaB har satset for småt i dette transfervindue. Det vurderer en nordjysk fodboldekspert.

AaB's spillere tog søndag eftermiddag afsted på træningslejr i Tyrkiet. men stod det til den nordjyske fodboldekspert Jens Jørgen Brinch, skulle truppen suppleres med et par navne, inden transfervinduet lukker mandag aften.

- Det er meget påfaldende, at AaB har tjent 90 millioner kroner og så stadigvæk ikke har købt nogle store, sikre kort ind i dette transfervindue, siger Jens Jørgen Brinch til Tv2/Nord.

AaB har siden jul hentet Luton Shelton, Marcus Tracy, Kjetil Wæhler og Henrik Dalsgaard. Cheftræner Magnus Pehrsson har selv været med til at pege på de fire nyindkøb. Han mener ikke, at han mangler noget i sin spillertrup.

- Der er stor konkurrence i angrebet med de tre nye spillere der. Og også på midtbanen og i forsvaret synes jeg, det ser rigtig godt ud, siger svenskeren.

Forsigtige med Shelton
AaB har for tredje gang på halvandet år tegnet et halvårlig lejekontrakt med en angriber. Tidligere var det Marek Saganowski og før ham Lasse Nilsson. De to havde ingen stor succes i den røde trøje.

- Det er jo fordi, man er usikker, siger Jens Jørgen Brinch om kontrakten med Luton Shelton. Fodboldeksperten forstår dog godt AaB's disposition.

- Man ved ikke, hvad han står for. Han har været lidt inde omkring holdet i Sheffield United, og i Norge har han heller ikke kunnet bide sig fast. Så det er med god grund, at man gerne vil prøve ham af, siger Jens Jørgen Brinch.

Der er en option i Sheltons kontrakt, der gør, at AaB kan sikre sig ham på en rigtig kontrakt efter lejemålet er slut. Magnus Pehrsson er sikker på, at den måde, man har tegnet kontrakt med Shelton på, er den rigtige.

- Han har et stort, stort potentiale, som han ikke har fået udnyttet det seneste år. Så da vi skulle hente en spiller uden ret meget spilerfaring, så var en lejekontrakt helt perfekt, siger Pehrsson.

Navne scorer ikke mål
Jens Jørgen Brinch tror ikke nødvendigvis, at Luton Shelton er et dårligt bekendtskab for AaB. Men han hæfter sig ved, at de ikke har brugt nogle af de 90 millioner kroner på etablerede spillere, der kan træde ind på førsteholdet med det samme. Til sammenligning har to af AaB's nærmeste konkurrenter i SAS-ligaen, Randers og FC Nordsjælland, købt henholdsvis Tobias Grahn og Nicolai Stokholm. Det slår Magnus Pehrsson hen.

- Det er jo bare navne, og navnet alene scorer ikke mål i fodbold. Jeg er rigtig tilfreds med den trup, vi har, siger svenskeren.

AaB spiller første SAS-liga-kamp 1. marts mod Horsens. Inden da møder de Deportivo la Coruña 18. februar.


Seneste nyt

fra Nordjylland