AaB deler med FC Midtjylland

For første gang siden 2014 var AaB tæt på at få ram på midtjyderne.

Søndag eftermiddag spillede AaB 3-3 mod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park.

Selvom aalborgenserne ikke har vundet over FC Midtjylland siden sommeren 2014, var det søndag tæt på, at AaB fik ram på dem.

Det begyndte dog bedst for gæsterne, der efter 20 minutter headede bolden i nettet i det nordjyske mål.

Glæden varede dog ikke længe, da AaB hurtigt fik udlignet efter et hjørnespark, hvor Filip Lesniak scorede.

Med ti minutter tilbage af første halvleg, kom nordjyderne foran. Pavol Safranko kom først på et indlæg fra venstresiden, og sparkede bolden i mål, og gjorde det til 2-1.

I anden halvleg udlignede FC Midtjylland, da Jakob Poulsen efter en times spil udnyttede et frispark.

AaB bragte sig dog hurtigt tilbage i front, da Wessam Abou Ali med omkring 15 minutter igen scorede, og gjorde stillingen til 3-2.

Det lignede en sejr til AaB, men i tillægstiden sparkede FC Midtjyllands Frank Onyeka bolden i kassen, og dermed endte kampen 3-3.

FC Midtjylland har nu to point op til Brøndby i toppen af Superligaen.