AaB-direktør: Situationen er alvorlig

Foto: Ib William Christensen

Det er en alvorlig situation AaB står i, men klubben bliver nødt til at tage de nødvendige økonomiske skridt, siger administrerende direktør Stephan Schors.

AaB meldte mandag ud, at klubben hensætter 17 millioner kroner til at dække udgifterne i feriepengesagen. Det sætter klubben i en svær økonomisk situation.

- Det er en alvorlig situation for AaB. Vi har haft et forløb med Spillerforeningen og vi har haft en dialog med dem, siger AaBs administrerende direktør Stephan Schors.

Feriepengesagen, som tidligere har ramt Brøndby hårdt, er nu skredet frem. AaB er således kommet nærmere det beløb, som klubben skylder nuværende og tidligere spillere i manglende feriepenge.

- Sagen har været i voldgiften mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen og de to forløb har gjort, at vi selv har foretaget en gennemgang af kontrakter og lønsedler, siger Stephan Schors.

Det sætter AaB, som lige nu indtager andenpladsen i Superligaen, i en skidt situation rent økonomisk. Klubbens egenkapital viser et minus på 25 millioner efter hensætning af de 17 millioner kroner.

- På baggrund af gennemgangen er der risiko for at vi kommer til at betale i den her størrelsesorden (17 millioner kroner red.), så det eneste rigtige er at hensætte til det, vurderer Stephan Schors.

Flere nyheder fra TV2 Nord