AaB er under pres

Efter et nederlag til Silkeborg bliver Brøndby en hård nød at knække for AaB.

Når AaB går på banen på Aalborg Portland Park søndag, er det for at møde det måske bedst spillende hold herhjemme for øjeblikket – nemlig Brøndby. AaB indledte sidste del af superligasæsonen med at tabe 3-2 til Silkeborg på udebane, og det betyder at kampen om at komme blandt de seks bedste efter grundspillet, og dermed spille om medaljer, er blevet endnu mere spændende.

Lige nu ligger AaB på ottendepladsen med 26 point, mens det andet nordjyske superligahold Hobro indtager sjettepladsen med 27 point.

Der mangler seks spillerunder, inden superligaen bliver delt op i to puljer. De seks bedst placerede skal spille om guld, sølv og bronze, mens de resterende skal spille nedrykningsspil.

AaBs målsætning inden sæsonen var at komme blandt de seks bedste. Kampe, der er sjovere, da det jo gælder om medaljer, og hvor der er mere prestige.

Søndag gælder det så superligaens lige nu nok bedst spillende mandskab, som kommer på besøg i Aalborg. Brøndby har en frisk 3-1-sejr med i bagagen fra sidste spillerunde, så der bliver noget at se til for hjemvendte Kasper Kusk og de øvrige spillere, som i dag forberedte sig på søndagens svære opgave på et snedækket træningsanlæg.

Sidst AaB vandt over Brøndby var 1. maj 2016, hvor resultatet blev 3-0.

Inden søndagens kamp vil der i øvrigt blive afholdt et minuts stilhed i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død, og alle spillere vil bære sørgebind, ligesom der vil blive gjort ved de andre spillede kampe i denne runde af superligaen.

 
 
Foto: Mogens Jørgensen

Seneste nyt

fra Nordjylland