AaB får svær premiere

FCK er gæster på Aalborg Stadion onsdag

- Det bliver dejligt at komme i gang med SAS Ligaen igen, og udfordringen kan jo ikke blive større end en kamp mod FCK, siger cheftræner Erik Hamrén.

Kampen mod FCK er AaB's SAS Liga-premiere og spilles onsdag på Aalborg Stadion.

Efter weekendens kamp mod belgiske KAA Gent har AaB-truppen nu fuldt fokus på premierekampen.

- Det var en god præstation og et fint resultat i Gent, hvilket selvfølgelig betyder noget for selvtilliden i truppen. Derfor håber jeg også vi kan fortsætte stilen mod FCK, der dog efter min mening er favoritter til det danske mesterskab.

Vigtige spillere tilbage

Mattias Lindström og Martin Pedersen er begge tilbage i AaB-truppen, efter at have været karantæneramt til kampen mod KAA Gent, mens Karim Zaza og Thomas Augustinussen begge fortsat er ude på grund af skader.

- Godt nok har man tabt en god højre back, som man stadig mangler at få erstattet, men på midtbanen er Rasmus Würtz en fuldgod erstatning for Tobias Linderoth, vurderer Erik Hamrén, der naturligvis håber at finde nogle af de kvaliteter, der i sidste sæson var med til at drille FCK.

- Jeg vil selvfølgelig gerne have et godt resultat mod FCK, men det kræver at vi skal præstere optimalt hvis vi skal have en chance for at få point, siger Erik Hamrén.

Han stiller dette hold til kampen mod FCK:

2. Michael Jakobsen, 3. Martin Pedersen, 4. Danny Califf, 5. Jón Rói Jacobsen, 7. Mattias Lindström, 8. Andreas Johansson, 10. Rade Prica, 11. José Mota, 14. Jeppe Curth, 15. Siyabonga Nomvethe, 16. Allan Olesen, 21. Kasper Risgård, 23. Thomas Enevoldsen, 24. Jens-Kristian Sørensen, 27. Patrick Kristensen, 29. Martin S. Jensen, 30. Kenneth Stenild og 31. Lasse Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland