AaB fik smæk af FCK

Der var klasseforskel på holdene, da FC København besejrede AaB i Parken med 3-0 i SAS Ligaen. Dermed hænger FCK med i toppen, mens AaB's ligakrise fortsætter

Godt nok er AaB de forsvarende danske mestre i fodbold, men det var mere FC København, der optrådte som et mesterhold, da københavnerne i Parken vandt søndagens sene SAS Liga-opgør med 3-0 over nordjyderne.

Resultatet var helt fortjent, og udeholdet kunne ikke have brokket sig, hvis FCK's sejr havde været større. Atiba Hutchinson bragte FCK foran med 1-0 kort før pausen, mens Cesar Santin og gæsternes Michael Beauchamp i fællesskab gjorde det til 2-0 i begyndelsen af anden halvleg. Indskiftede Ailton Almeida scorede det sidste mål.

Selvom det stadig er tidligt i sæsonen, så ser det allerede efter otte runder håbløst ud for AaB med henblik på at forsvare mesterskabet. AaB halser således hele 13 point efter OB og kæmper nu for at holde sig over nedrykningsstregen.

FCK holder til gengæld nogenlunde trit med fynboerne. Københavnerne er syv point efter OB, men har en kamp i baghånden mod FC Nordsjælland på onsdag.