AaB fik tæsk af FCK

AaB spillede søndag aften mod FCK i Parken. Kampen var en målfest desværre hovedsageligt for københavnerne.

Kampen mellem FCK og AaB søndag aften var en ren målfest. Med aalborgensiske briller var målfesten dog hovedsagligt i den forkerte ende. Købehavnerne scorede hele 6 mål, hvor aalborgenserne kun fik bolden to gange i nettet.

Målfesten begyndte allerede for københavnerne efter 7 minutters spilletid. Benjamin Verbic erobrede bolden i AaB's felt og skød den derefter på tværs til Federico Santander, der kunne score kampens første mål. Kasper Kusk kunne kun fire minutter senere øge føringen til 2-0.

Efter 37 minutter kom AaB igen med i kampen. Kasper Risgård fik bolden skudt ind bag FCK's Stephan Andersen. Der skulle dog kun gå to minutter før FCK igen havde en to-måls føring. Nicolai Jørgensen scorede til 3-1, hvilket blev resultatet efter første halvleg.

Anden halvleg var dog ligeså målrig som første. To minutter efter pausen scorede Santander igen, det bragte FCK foran 4-1. AaB kom lidt ind i kampen igen, da Thomas Enevoldsen i 68. minut hamrede bolden i nettet til stillingen 4-2.

FCK scorede to mål mere inden kampens slutfløjt lød. Det var Youssef Toutouh og Andreas Cornelius, der sluttede FCKs målfest. Kampen sluttede med cifrene 6-2.

Næste kamp for nordjyderne er på fredag klokken 18.00, hvor AGF gæster Nordjyske arena.