AaB forlænger med 23-årig midtbane af egen avl

Frederik Børsting har forlænget sin kontrakt med AaB frem til 2022.

23-årige Frederik Børsting og AaB har fået papir på hinanden frem til sommeren 2022. Det skriver AaB i en pressemeddelelse.

Børsting, der har en fast plads på AaB's Superligamandskab, kom til AaB som 10-årig fra Klarup, og han er en af de 16 spillere i AaB's nuværende trup, der har spillet sig op gennem klubbens egne rækker.

Han kom på førsteholdet tilbage i 2014, og selvom han stadig er ung, er han dermed en af de spillere, der har masser af ballast med, når han løber på banen i de røde og hvide striber.

Frederik Børsting har nemlig allerede spillet 122 officielle kampe for AaB, og han er noteret for 16 scoringer for holdet. Nu kan han se frem til mange flere kampe - og forhåbentlig mange flere scoringer.

- Frederik Børsting er en spiller, der på flere måder betyder noget for vores hold og vores trup, og vi er meget glade for, at ”Frede” har sagt ja til at underskrive en ny aftale, udtaler sportsdirektør Allan Gaarde i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Frederik er pålidelig, fleksibel og målfarlig, og efterhånden har han sin forholdsvis unge alder til trods også oparbejdet en del erfaring fra allerede flere end 120 kampe for AaB samt landskampe inklusive en U/21-EM slutrunde og OL, ligesom hans gode humør og optimistiske sind er en gave til fælleskabet, siger sportsdirektøren.

Børsting selv udtaler at kontraktforlængelsen giver ham ro til at fortsætte sin udvikling, hvor han vil være med til at bygge videre på det AaB viste i den forgangne sæson:

- Personligt er det en målsætning at bide mig fast på holdet som højre back, selvom vi har stor konkurrence på positionen, men jeg er selvfølgelig også klar, hvis Morten (Wieghorst, AaB’s cheftræner, red.) vælger at placere mig et andet sted på banen, konstaterer Frederik Børsting og tilføjer:

- Jeg håber, vi allerede fra første kamp kan slippe tøjlerne, så vi kan få en god sæsonstart og dermed også give tilbage til vores fantastiske fans, som det altid er en fornøjelse at mærke opbakningen fra.


Seneste nyt

fra Nordjylland