AaB forlænger med Bo Nordby

AaB Ishockey og Bo Nordby har mandag indgået en ny kontrakt, der betyder, at landsholdsspilleren også de kommende tre sæsoner vil være at finde i AaB.

Politiskolen
Trods spekulation om Bo Nordbys fremtid i AaB, som følge af spillerens mulige optagelse på Politiskolen i København, har parterne fundet frem til en løsning.

Bo er vigtig
- Vi har begge været interesserede i at fortsætte det gode samarbejde, hvorfor vi naturligvis er glade for fortsat at kunne have Bo i AaB-trøjen, forklarer AaB's sportsdirektør Ole Nielsen, der ikke er tvivl om vigtigheden af at beholde Bo Nordby i AaB de kommende tre sæsoner.

Lokale spillere
- Bo er en ledertype der går forrest både på og uden for isen. Samtidig kan vores unge spillere lære meget af hans rutine og erfaring, ligesom vi selvfølgelig altid er glade for at have lokale spillere af høj kvalitet i spillertruppen, siger Ole Nielsen.

>AaB er mit hold
Også Bo Nordby er glad for, at man har fundet frem til en løsning.

- AaB er mit hold og er den klub, jeg har i hjertet. Derfor er jeg selvfølgelig glad for, at vi kunne finde frem til en aftale.
Jeg fik et rigtig godt udspil, og da jeg ikke kan forestille mig at spille noget andet sted, var jeg ikke tvivl om at en tre-årig kontrakt var det rigtige, udtaler AaB's 28-årige anfører


Seneste nyt

fra Nordjylland