AaB fortsætter guldjagten

Jeppe Curth blev dobbelt målscorer, da AaB torsdag vandt 3-1 over AGF i SAS Ligaen. Holdet mangler blot fire point for at kunne kalde sig danmarksmestre.

Angriberen Jeppe Curth sendte torsdag AaB tættere på guldet. Da SAS Ligaens tophold besejrede AGF med 3-1 i Aalborg blev han således dobbelt målscorer og gik samtidig alene i spidsen af topscorerlisten med i alt 15 mål.

Stik imod spil og chancer havde Jeremiah White ellers bragt AGF foran med 1-0 i første halvleg. Men Dioh Williams gjorde det svært for gæsterne med sit røde kort i halvlegens sidste minut, og så kunne Jeppe Curth ellers begynde sit målshow.

Blot et minut efter pausen scorede han fladt efter et gennemspillet angreb, og et kvarter senere dukkede han såmænd op igen efter et voldsom AaB-pres, der spillede AGF-forsvaret fuldstændigt tyndt.

Thomas Enevoldsens træffer med et kvarter igen blev således blot pynten på den fortjente hjemmesejr, der bragte AaB et skridt nærmere holdets tredje DM-titel.