AaB forventer tæt kamp mod Lyngby

Efter to sejre i træk håber AaB at kunne fortsætte de gode takter på søndag, men cheftræneren forventer en tæt kamp.

Når Lyngby på søndag tager imod AaB, så håber nordjyderne, at de kan fortsætte de gode takter efter de seneste to kampe, der begge er endt med sejr til AaB. Men cheftræner Kent Nielsen forventer en tæt kamp.

- I bund og grund skal vi op mod et hold, for hvem det er alt eller intet. Lyngby har haft svært ved at skabe resultater i deres seneste kampe, selvom de har vist spil der berettigede til flere point, hvilket understreger at det er et hold med god kvalitet, siger Kent Nielsen.

- Per tradition har opgørene mod Lyngby været tætte kampe, og vi ved, de er et stærkt teknisk hold, der især offensivt og i omstillingerne er gode, hvilket vi derfor skal lukke ned for, lyder vurderingen fra Kent Nielsen forud for opgøret.

- Vi har arbejdet målrettet på at blive dygtigere med bolden og har fortsat en større ambition om at skabe flere muligheder og chancer, ligesom de gode resultater og præstationer i de seneste kampe har givet os selvtillid og overskud til slutfasen i Superligaen.

- Derfor har vi en tro på en god afslutning, og vi tager til Lyngby med en målsætning om at sikre tre point, siger cheftræneren.

Ved søndagens kamp er der to spillere, der må sidde over på grund af skader. Kasper Bøgelund er endnu ikke blevet kampklar efter sit skadesforløb. Ligeledes må Jakob Ahlmann sidde over.


Seneste nyt

fra Nordjylland