AaB genfandt guldkursen

AaB vandt i aften 2-4 over FC Nordsjælland i en livlig kamp på Farum Park.

AaB har generobret førstepladsen i superligaen. I hvert fald indtil FC Midtjylland skal i kamp i morgen.

I aften mødte nordjyderne FC Nordsjælland, og AaB havde meget at revanchere efter nederlaget på hjemmebane til Esbjerg i den seneste runde.

Kampen sluttede 2-4, og især første halvleg vil blive husket for at rumme hele fem mål. Nordsjælland kom foran 1-0 efter ni minutter ved Anders Christiansen, men AaB kom godt igen med to mål af Anders Kaagh Jacobsen.

Dermed lignede det, at AaB var på vej mod en sikker sejr, men FC Nordsjællands Joshua John ville det anderledes. Han udlignede for hjemmeholdet. Men inden længe var AaB igen på spil i den modsatte ende, hvor forsvarsspilleren Kenneth Emil Petersen med et hovedstød fik scoret til 2-3.

I anden halvleg lykkedes det Kasper Kusk at slå det sidste søm i kisten, og så kunne AaB sætte tre point ind på mesterskabskontoen.

AaB er nu tre point foran FC Midtjylland, som i morgen kan kravle op på førstepladsen igen, hvis de kan vinde over Brøndby på udebane.