AaB giver Silkeborg nyt nederlag i Superligaen

På mål af Anders K. Jacobsen og Rasmus Jönsson besejrede AaB Silkeborg med 2-1 på næstsidste spilledag.

Det er blevet hverdag for AaB efter sidste sæsons imponerende guldridt, men nordjyderne har tilsyneladende tænkt sig at slutte godt af i Alka Superligaen.

Søndag eftermiddag vandt holdet for anden gang i træk, da Silkeborg på eget græs blev besejret 2-1 i næstsidste spillerunde.

Silkeborg er for længst sikker på at rykke ud, og fra kampens start kunne det se ud, som om det kneb med koncentrationen i den "ligegyldige" kamp.

Silkeborgensernes forsvarsspil var i hvert fald passivt fra første fløjt, og allerede efter tre minutters spil kunne formstærke Anders K. Jacobsen bringe gæsterne foran på Nicklas Helenius' forarbejde.

Det blev startskuddet til en første halvleg med AaB-dominans, og nordjyderne kunne med lidt mere effektivitet have ført større end 1-0 ved halvtid.

Hjemmeholdets træner, Kim Poulsen, markerede sin utilfredshed med tingenes tilstand ved at flå to mand ud i pausen.

Men det var fortsat nordjyderne, der sad på begivenhederne, og med 20 minutter igen fordoblede Rasmus Jönsson føringen, da han afsluttede et flot angreb med 2-0-scoringen.

Da så kampen ud til at være afgjort, men Silkeborg slog tilbage kort efter, da Nicolaj Agger ved bageste stolpe sendte bolden i nettet til reducering.

Flere mål fik publikum ikke, og dermed fastholder AaB femtepladsen i den bedste fodboldrække, mens Silkeborg bliver stående på beskedne 14 point i bunden.