AaB: Godt spil skal veksles til sejr

Cheftræner Magnus Pehrson mener at AaB spillemæssigt er i en god periode. Det skal i aften helst give tre point, hvis AaB skal hente FC Midtjylland.

AaB's cheftræner Magnus Pehrsson håber, man kan bygge videre på takterne fra de seneste kampe. De har tabt de to sidste kampe i SAS-ligaen trods et spilovertag mod både Brøndby og OB

- Vores situation i SAS Ligaen lige nu er, at vi i princippet skal vinde alle kampe, og for at opnå det skal vi først og fremmest fortsat arbejde hårdt i alle momenter af kampene, fortæller Magnus Pehrson i en pressemeddelelse

- De seneste kampe har spillemæssigt været gode. Faktisk de tre bedste vi har spillet i de hjemlige turneringer, selvom vi ikke har vundet. At vi har fået nogle afgørende mål imod os, beror efter min mening på, at vi ikke har haft meget kontinuitet i vores bageste kæde, analyserer Magnus Pehrsson.

- Dem der har spillet i forsvaret, har gjort det godt, men de mange rokeringer der har været, har gjort det vanskeligt at få skabt en god indbyrdes forståelse mellem forsvarsspillerne, og samarbejdet mellem dem vil helt naturligt komme til at lide under det.

Bagkæden er dog stadig tydeligt svækket til aftenens kamp mod Vejle. Lazarettet tæller Karim Zaza, Michael Jacobsen og Lasse Nielsen.

Hvis AaB snupper tre point i mandagskampen, er der fem point op til FC Midtjylland på den UEFA-kvalificerende 4. plads.

Kampen spilles kl 19.00 på Energi Nord Arena.


Seneste nyt

fra Nordjylland