AaB Håndbold forlænger med Bredsdorff-Larsen

AaB Håndbold har forlænget kontrakten med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen for yderligere to år, så aftalen nu løber frem til 30. juni 2012.

Peter Bredsdorff-Larsen kom til AaB før indeværende sæson, hvor holdet i CBB Mobil Ligaen er blevet vinder af grundspillet og med to spillerunder tilbage af gruppe-slutspillet fortsat selv kan afgøre avancement til DM-finalen.

AaB's sportsdirektør Jan Larsen ser frem til at kunne fortsætte samarbejdet med Peter Bredsdorff-Larsen omkring projektet AaB Håndbold.

- Peter er en moderne leder, der på kort tid har formået at samle en ny trup, og fået holdet til at levere stabile præstationer.

- Med sit engagement, sine faglige kompetencer og sin professionelle tilgang til jobbet har det været naturligt at forsøge at fastholde Peter Bredsdorff-Larsen i AaB Håndbold, og vi er meget glade for, at det er lykkedes, siger Jan Larsen i en pressemedelelse fra AaBsport.dk.

Peter Bredsdorff-Larsen ser frem til at fortsætte i AaB i yderligere tre sæsoner.

- Både i forhold til truppen og i forhold til organisationen har jeg det som blommen i et æg i AaB.

- Vi har indtil videre haft en god sæson, hvor vi har fået godt fat i toppen af Ligaen, og jeg ser frem til at fortsætte udviklingen med forhåbentlig mange spændende oplevelser og udfordringer foran os såvel nationalt som internationalt, lyder det fra Peter Bredsdorff Larsen, hvis mandskab onsdag aften tager imod GOG/Svendborg i Gigantium Isarena.


Seneste nyt

fra Nordjylland