AaB Håndbold reddet

Herrehåndbolden i Aalborg er reddet. Det er forretningsmanden og aktionær i AaB A/S, Eigild B. Christensen, som har skudt kapital i et nyt håndboldselskab, Aalborg Håndbold A/S.

Selskabet overtager 1. januar licensen til elitehåndbold fra Vadum I.F.

AaB A/S meddelte i november, at koncernen ville droppe håndbolden efter den nuværende sæson, og der har siden været arbejdet hårdt på at skaffe nye investorer til håndbolden i Aalborg. Det er nu lykkedes med kapital fra Eigild B. Christensen, som tidligere har været involveret i elitehåndbolden i Vadum I.F.

I den resterende del af sæsonen 2010/2011 vil holdet stadig spille under navnet AaB håndbold. Alle spillere og trænere forsætter således også i indeværende sæson.

Den nuværende sportsdirektør i AaB Håndbold Jan Larsen fortsætter som direktør i det nye selskab, og han er naturligvis begejstret for den nye aftale.

- Det er fantastisk, at vi på så kort tid, har kunnet skabe et økonomisk fundament, der giver os tro på en lys fremtid for herrehåndbolden i Nordjylland, siger Jan Larsen i en pressemeddelse.
 
Det nye selskab Aalborg Håndbold A/S har ambitioner om at fastholde den nuværende sportslige position i ligaen.
 
I løbet af foråret 2011 vil det nye navn på klubben blive offentliggjort, og der vil desuden blive præsenteret en ny sportslig og økonomisk strategi, der skal træde i kraft fra sæsonen 2011/2012. Det skriver klubben i en pressemeddelse.
 
Ligeledes er det hensigten at præsentere yderligere nye investorer løbet af foråret 2011.


Seneste nyt

fra Nordjylland