AaB har to profiler tilbage i truppen til FCV-kamp

Superligaens førerhold AaB har igen Kasper Risgård og Thomas Augustinussen i truppen til kampen mod FCV.

Superligaens førerhold AaB får brugbar hjælp til den spillerunde, som måske endegyldigt placerer det danske mesterskab i fodbold.

Kasper Risgård er nemlig tilbage efter en skade, mens anfører Thomas Augustinussen er retur efter karantæne, når AaB søndag møder FC Vestsjælland i Slagelse.

Med to spillerunder tilbage har AaB lige nu tre points forspring til FC Midtjylland på andenpladsen. Det betyder, at AaB vinder guld, hvis holdet søndag henter flere point mod FCV, end FC Midtjylland får i sin kamp mod FC København.

Hvis det sker, henter AaB sit fjerde danske mesterskab på 19 år.

AaB har imidlertid endnu ikke besejret FC Vestsjælland i Superligaen i denne sæson.

- Med en meget stærk præstation fik vi i onsdags et godt resultat på udebane mod FC Nordsjælland, men vi er alle klar over, at der venter os en mindst lige så stor udfordring søndag mod FC Vestsjælland, som har leveret en flot sæson, siger AaB's cheftræner Kent Nielsen.

- Det bliver en anderledes kamp mod et hold med en fin organisation. FC Vestsjælland skaber mange muligheder på standardsituationer, lige som det er et mandskab, som er svært at kreere chancer mod, siger træneren.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland