- AaB har sat ny standard

Kent Nielsen roser sit AaB-mandskab, efter det søndag blev til en 3-1-sejr over Viborg.

AaB-træner Kent Nielsen kunne søndag se set sit hold slå Viborg med 3-1 hjemme på Nordjyske Arena. Selvom cifrene ikke fortæller det helt, var det et AaB-mandskab, som var altdominerede kampen fra start til slut.

Specielt offensivt brillerede nordjyderne, og det var da også en AaB-træner, der kun havde rosende ord til overs for sit mandskab.

- Vi ved godt, at vi toppræsterede i dag. Vi har set en ny standard for os selv. Både offensivt og teknisk. Men vi spillede også med stor koncentration.

- Vi havde mange folk foran bolden, men det lykkedes for os, og det var nøglen, siger Kent Nielsen og forsætter:

- Men at gøre det én gang er ikke kunsten. Kunsten er at blive ved med at gøre det. Men vi har sat en ny standard for os selv i dag, siger han.

Kent Nielsen kunne samtidig se sin svenske angriber, Rasmus Jönsson, score to gange i løbet kampen. AaB-træneren forventer dog, at Jönsson først rammer topformen efter nytår, når han er kommet sig helt over den skade, som han har døjet med.

- Jönsson har vi ikke set det bedste af endnu, siger han.

Rasmus Jönsson er nu oppe på tre mål for AaB allerede, og det skyldes ifølge hovedpersonen ikke mindst AaB's spillestil.

- Jeg har ikke spillet her så længe, men holdet spiller præcis den fodbold, der passer mig. Specielt som vi spillede i dag, siger Rasmus Jönsson.

AaB er med sejren over Viborg sikker på at slutte på andenpladsen efter 11. spillerunde. Klubben kan derfor glæde sig over at indkassere i omegnen af fire millioner kroner i TV-penge.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland