AaB hentede et point

AaB åbnede oktober med et point, da holdet spillede uafgjort i Silkeborg. Det ene point var tiltrængt efter en september uden sejre.

Indledningsvis lignede AaB det mest formsvage hold af de to. Gæsterne var presset meget i bund af et aggressivt Silkeborg-hold, der dominerede totalt.

Men nogle gange er fodbold et pudsigt spil, for det var såmænd udeholdet, der bragte sig ufortjent foran 1-0 ved Jeppe Curth efter fint forarbejde af amerikanske Chris Rolfe.

Jeppe Curth afsluttede sikkert med sit venstre ben, og Lasse Heinze var chanceløs i Silkeborgs mål. Det var Jeppe Curths tredje superligamål i sæsonen.

Forståeligt nok en kæmpe skuffelse for Silkeborg, som mod første halvlegs slutning kunne konstatere, at AaB var kommet bedre med i kampen.

Men helt fortjent fik veteranangriberen Henrik "Tømrer" Pedersen udlignet kort før pausefløjt med et godt hovedstød efter fornemt forarbejde af Dennis Flinta ude på højrekanten.

Den tyske Silkeborg-angriber Marvin Pourie havde fortjent et straffespark kort efter pausen, men dommeren vinkede afværgende.

Målchancer var der ikke mange af i anden halvleg. Indskiftede Kayke missede en kæmpe chance for AaB i overtiden, da brasilianeren på trods af et tomt Silkeborg-mål ikke var præcis nok i sin afslutning. Bolden røg forbi mål.

AaB forbliver på sjettepladsen i ligaen med 16 point efter 11 kampe, mens Silkeborg med 10 point overtager niendepladsen fra Brøndby