AaB henter 24-årig østriger

24-årige Marco Meilinger har fra den kommende sæson skrevet kontrakt med AaB.

AaB har fra den kommende sæson skrevet kontrakt med den 24-årige offensivspiller Marco Meilinger, som kubben henter i den østrigske klub Austria Wien. Kontrakten strækker sig over tre år.

- Marco Meilinger er en spændende spiller, som vi har fulgt i et stykke tid, og vi er meget tilfredse med, at han har valgt AaB som sin nye klub.

- Marco har en veludviklet venstrefod og er som udgangspunkt bedst på kanten, hvor hans hurtighed og driblefærdigheder kan komme til udtryk sammen med hans fine blik for spillet, siger Allan Gaarde og tilføjer:

- Vi ser Marco Meilinger som en forstærkning til vores nuværende trup, og med tilgangen af ham får vores offensiv yderligere facetter at byde ind med fra den kommende sæson.

Marco Meilinger får trøjenummer 20, som Henrik Dalsgaard, der også spillede på kanten, bar, indtil han skiftede til Zulte Waregem i Belgien.

Meilinger har fået sin fodboldopdragelse i FC Red Bull Salzburg, men blev i første omgang udlejet til SV Ried, der også spiller i den østrigske Bundesliga. Her blev det til 11 scoringer i 76 kampe inden han returnerede til Red Bull og spillede 27 betydende kampe i klubbens The Double-sæson i 2013/2014. Siden har han i 57 kampe optrådt for Austria Wien.

Marco Meilinger, der er noteret for 13 U-landskampe for Østrig, ser ligeledes frem til sin ankomst til Aalborg og AaB:

- AaB er en stor klub i Danmark, og Lars Søndergaard (AaB’s cheftræner, red.)  og Allan Gaarde gjorde et godt indtryk, da jeg mødtes med dem i Østrig.

- Jeg kender til AaB som en klub, der som oftest er en del af toppen i dansk fodbold, og jeg glæder mig til min nye spændende udfordring i Danmark, siger Marco Meilinger.

- Forhåbentlig kan jeg blive en endnu bedre fodboldspiller i AaB og hjælpe holdet til gode resultater. Det er selvfølgelig ambitionen, konstaterer Marco Meilinger, der således tiltræder i AaB efter sommerferien.


Seneste nyt

fra Nordjylland