TV2 Nord

AaB henter amerikansk stortalent

AaB har fået fingre i amerikanske Marcus Tracy. Aftalen forventes at blive offentliggjort inden for kort tid.

<b>AaB henter ny angriber</b>
Et af de mest eftertragtede amerikanske angrebs-talenter, Marcus Tracy, fra Wake Forest University, slutter sig formentligt til AaB i nærmeste fremtid. Den
22-årige Marcus Tracy har gennem de seneste tre sæsoner været top-angriberen for Wake Forest University.

AaB's nye mand er en eftertragtet ung spiller, og flere hold i Norge og Bundesligaen har vist interesse for hans signatur. Men AaB, med træner Magnus Pehrsson i spidsen, har altså overhalet alle konkurrenterne indenom.

<b>Dropper amerikansk liga for AaB</b>
Marcus Tracy stod ellers for at blive valgt først af alle i det såkaldte draft til den amerikanske liga, MLS, der finder sted i næste uge. Et valg, der samtidig ville gøre ham til den bedst betalte unge spiller i MLS-historien. Marcus Tracy har imidlertid droppet sit kandidatur til MLS-draft.

<b>Stærk angriber</b>
Marcus Tracy beskrives som en bomstærk angriber, der er 1,87 meter. Hans kendetegn i Wake Forest har været evnen til at lave lige præcis den uventede aktion, der tipper kampe. Det har givet den kommende AaB'er et stort antal assists på CV'et.

<b>Fri transfer</b>
Marcus Tracy bliver hentet direkte fra det amerikanske skole-system, så AaB skal ikke betale overgangssum for spilleren. AaB har efter alt at dømme skrevet en treårig aftale med Marcus Tracy.

Det skriver ekstrabladet.dk

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord