AaB hjem fra træningslejr i Portugal uden sejre

Foto: Henning Bagger, Scanpix

AaB rejser onsdag hjem fra træningslejr i Portugal uden en eneste sejr eller en eneste scoring i bagagen.

Med bare to uger til sæsonstart i Alka Superligaen er det nu, formen for alvor skal prøves af for AaB. Men efter tre træningskampe ved Atlantic Cup i Portugal er det ikke just blevet til opløftende resultater. Mandag aften indkasserede det nordjyske fodboldmandskab nemlig tredje nederlag i træk, denne gang mod Djurgårdens I.F.

Det skriver AaB på sin hjemmeside.

Kampen var jævnbyrdig fra første minut, og særligt defensiven fungerede for AaB. Men mangelen på mål i den anden ende resulterede i stillingen 0-0 efter ordinær spilletid.

Derfor måtte holdene ud i en straffesparkskonkurrence, og her trak Djurgårdens I.F. desværre det længste strå. Kun AaB's Sebastian Grønning formåede at sparke bolden i netmaskerne, så med to scoringer kunne den svenske klub kalde sig vinder.

Dermed blev det den tredje kamp i streg, hvor AaB måtte forlade grønsværen uden hverken sejr eller scoringer. Foruden nederlaget til Djurgårdens I.F. måtte AaB også se sig slået 0-3 af Shakhtar-Donetsk og og 0-1 til Örebro SK. 

For at føje spot til skade måtte viceanfører Kasper Risgård udgå allerede efter 27 minutter med en skade i baglåret. Angiveligt bliver han ikke klar til sæsonpremieren om to uger mod AGF på udebane den 19. februar.

AaB spiller en sidste testkamp på mandag mod norske Odds Ballklubb.

Flere nyheder fra TV2 Nord