AaB hjem fra træningslejr i Portugal uden sejre

AaB rejser onsdag hjem fra træningslejr i Portugal uden en eneste sejr eller en eneste scoring i bagagen.

Med bare to uger til sæsonstart i Alka Superligaen er det nu, formen for alvor skal prøves af for AaB. Men efter tre træningskampe ved Atlantic Cup i Portugal er det ikke just blevet til opløftende resultater. Mandag aften indkasserede det nordjyske fodboldmandskab nemlig tredje nederlag i træk, denne gang mod Djurgårdens I.F.

Det skriver AaB på sin hjemmeside.

Kampen var jævnbyrdig fra første minut, og særligt defensiven fungerede for AaB. Men mangelen på mål i den anden ende resulterede i stillingen 0-0 efter ordinær spilletid.

Derfor måtte holdene ud i en straffesparkskonkurrence, og her trak Djurgårdens I.F. desværre det længste strå. Kun AaB's Sebastian Grønning formåede at sparke bolden i netmaskerne, så med to scoringer kunne den svenske klub kalde sig vinder.

Dermed blev det den tredje kamp i streg, hvor AaB måtte forlade grønsværen uden hverken sejr eller scoringer. Foruden nederlaget til Djurgårdens I.F. måtte AaB også se sig slået 0-3 af Shakhtar-Donetsk og og 0-1 til Örebro SK.

For at føje spot til skade måtte viceanfører Kasper Risgård udgå allerede efter 27 minutter med en skade i baglåret. Angiveligt bliver han ikke klar til sæsonpremieren om to uger mod AGF på udebane den 19. februar.

AaB spiller en sidste testkamp på mandag mod norske Odds Ballklubb.