AaB i fokus før AC Horsens kamp

Fokus ned på SAS Liga
Efter tirsdagens nederlag til Manchester United i Champions League må AaB nu koncentrere sig om den hjemlige liga. I morgen møder AaB'erne AC Horsens i SAS-ligaen. AaB skal på hjemmebane forsøge at lave om på stillingen, der lige nu placerer dem på en tiende plads i tabellen, kun lige over nedrykningsstregen.

- Der er flere grunde til, at vi ikke har fået de resultater i SAS Ligaen, som vi havde håbet på. I to af kampene spillede vi med ti mand i en meget stor del af kampen, og så vil det blive svært. Mod Brøndby og Esbjerg spillede vi godt, men fik ikke det udbytte ud af det, vi kunne have fortjent. Kampen mod AGF var skuffende og den eneste, hvor jeg ikke føler, vi præsterede det, vi skulle, siger Bruce Rioch i en pressemeddelelse.

Mulighed for første hjemmesejr
Nordjyderne har stadig sæsonens første hjemmesejr i SAS Ligaen til gode, og træner Bruce Rioch ser da heller ikke let på lørdagens kamp imod AC Horsens.

- AC Horsens spiller godt som hold. Der er en god balance på holdet, og så har de et par gode angribere, som vi i kampen skal holde et vågent øje med, siger cheftræneren.

Mentalitet på flere niveauer
AaB har ikke tabt en kamp til AC Horsens i de hidtidige ni SAS Liga opgør, som er endt med fem nordjyske sejre og fire uafgjorte kampe, men med tre forskellige turneringer i spil i øjeblikket, skal de danske mestre holde hovedet koldt, mener Karim Zaza.

-Vi går fra at møde et af verdens bedste klubhold, til at møde et ordinært SAS-liga mandskab. Det er noget helt andet, siger AaB keeperen til TV2/Nord.
-Det der skal sætte os op til kampen og tænde os, er et hurtigt blik på tabellen, tilføjer han.


Seneste nyt

fra Nordjylland