AaB i sag om manglende feriepenge

Foto: TV2/Nord

Spillerforeningen vil sætte fokus på bl.a. AaB i sagen om manglende udbetaling af feriepenge for bonusser og sign-on-fees til spillerne.    

Det kan godt være, at det er Brøndby IF, som Spillerforeningen i første omgang har udset sig som mål i sagen om manglende udbetaling af feriepenge for bonusser og sign-on-fees.

Men fagforeningen har flere andre klubber i søgelyset, fortæller direktør Mads Øland.

- AaB, FC Fyn og HB Køge er de næste, vi har set på. Vi regner med, at vi kan være færdige med det i løbet af halvanden til to måneder, siger han til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Faktisk er det kun i FC København, hvor Spillerforeningen ikke har fundet fejl, når den har gennemgået spillernes lønsedler.

Vinder Spillerforeningen sagen, kan det vise sig at være en bombe under klubbernes økonomi, der for de flestes vedkommende ikke er alt for god.

På den måde kan kravet ende med at ramme spillerne i nakken igen, minder fodboldøkonom Jesper Jørgensen fra revisionsfirmaet Deloitte og Touche om.

- I sidste ende er det dog spillerne, det går mest ud over, for der er ikke flere penge at betale spillernes løn for, end der er i forvejen, så spillerne kommer selv til at betale en del af regningen, siger han til avisen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord