AaB Ishockey vandt anden kvartfinale

AaB tog lørdag aften imod Rødovre Mighty Bulls i Gigantium.

I slutspillet kan AaB Ishockey nu nortere sig for en vundet kvartfinale. 6-4 blev det til i Gigantium lørdag aften, da AaB fik revanche mod Rødovre, efter at have tabt den første kvartfinale 3-0 i torsdags.

-  Desværre lukker vi Rødovre ind i de sidste ti minutter af 2. periode, hvor de så laver tre hurtige mål. Det er selvfølgelig vores fejl efter at have været foran 6-0, men alt i alt, så synes jeg, at vi spiller en rigtig god kamp i dag, siger Christian Nordentoft, der er spiller i AaB Ishockey.

På tirsdag spiller de to hold deres tredje kvartfinale, og det foregår i Rødovre.

- Vi udlignede med resultatet i dag nu, og det er jo slutspil, så jeg synes, at det ser helt åbent ud lige nu. Vi skal bare fortsætte derovre, som vi slap i dag, og så have en sejr på tirsdag, siger Daniel Madsen, der spiller i AaB.