AaB jagter 75,5 millioner

Foto: Ib William Christensen

Klubbens bestyrelse har besluttet at forsøge at udnytte hele rammen for den kapitaludvidelse, der blev godkendt på en generalforsamling i april.

På banen vandt AaB i løbet af foråret dobbelt guld, og nu vil klubben også forsøge at spinde ekstra guld uden for banen. Bestyrelsen i AaB har således besluttet at udbyde aktier, der kan give en samlet fortjeneste på 75,5 millioner kroner. Hvis Finanstilsynet gokender emissionen, regner Aalborg Boldspilsklub A/S at kunne udbyde 251.852.620 aktier sidst juli.

- Vi er langt i processen, og den forestående kapitaludvidelse er ekstremt vigtig for den samlede løsning for AaB. Prospektet forventes offentliggjort i slutningen af juli måned, og det er klart, at vi håber på optimal opbakning fra både nuværende og nye aktionærer, så vi til stadighed kan udvikle AaB som topklub i dansk fodbold samt have fortsat fokus på nordjysk talentudvikling, siger AaBs administrerende direktør Stephan Schors.

AaB har allerede fået tilsagn fra en investorgruppe, der er klar med 30 millioner kroner.

AaB forventer et overskud på omkring 13 millioner kroner for resultatåret 2014, hvor fem af millionerne forventes at hentes på transferindtægter.

Flere nyheder fra TV2 Nord