AaB jagter tredje sejr mod SønderjyskE

AaB har vundet denne sæsons to første opgør mod SønderjyskE, men har i de syv tidligere sæsoner med Haderslev-klubben som modstander i Superligaen endnu aldrig formået at vinde alle tre opgør.

AaB er ubesejret i sine seneste ti Superligakampe, men cheftræner Kent Nielsen forventer et svært opgør søndag eftermiddag:

- Man kan kun have dyb respekt for det indhold, som SønderjyskE har bragt ind i forårets fire første spillerunder. I deres seneste kamp mod FC København fik man tilkæmpet sig et fint point, og ugen før havde man fortjent bedre end et knebent nederlag mod topholdet FC Midtjylland.

- SønderjyskE spiller med stor energi og afklarethed, og de er dygtige til at gøre det svært for alle modstandere, påpeger Kent Nielsen.

- Vores fokus er som altid på at præstere optimalt. Vi vil komme til at bruge mange kræfter på at modstå SønderjyskE, ligesom vi skal forsøge at levere den fornødne kvalitet for at nedbryde dem, siger Kent Nielsen.

- Vi har masser af selvtillid, men er også nøgterne omkring, at der bliver tale om endnu et tæt Superligaopgør. I vores seneste kamp mod FC Midtjylland var vi tilfredse med at vise en anden side af os selv i form af robusthed, og det element skal igen bringes i spil mod SønderjyskE, understreger Kent Nielsen, der udtager truppen efter træningen lørdag eftermiddag.

AaB må med sikkerhed undvære Henrik Dalsgaard, Anders K. Jacobsen og Gilli Sørensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland