AaB jagter tredje sejr på stribe

 AaB jagter tredje sejr på stribe

AaB kan spille sig tilbage i den sjove ende at SAS Ligaen mandag aften. Det kræver den tredie AaB-sejr i træk, når FC Nordsjælland kommer på besøg.

AaB-cheftræner Erik Hamrén håber, at sejrene over HJK Helsinki og Esbjerg kan følges op af endnu en gevinst, når FC Nordsjælland mandag aften gæster Aalborg Stadion.

- FC Nordsjælland er et hold, der ligesom os selv har mistet nogle bærende spillere, og derfor har de indtil nu haft en smule blandede resultater i denne sæson, siger Erik Hamrén.

AaB har ikke slået FC Nordsjælland på hjemmebane i de seneste fire besøg af Farum-mandskabet, som Erik Hamrén også har stor respekt for.

- Forventningen er, at vi skal fortsætte den positive tendens og arbejde videre med at finde vores stabilitetsniveau, siger Hamren.

AaB-trænerens ambition, at AaB kan fortsætte den positive tendens, der i holdets to seneste opgør har givet en 2-1 sejr i Esbjerg og en 3-0 sejr over HJK Helsinki.

- Vi har dog haft det svært med dem de seneste sæsoner, hvilket skyldes, at de spiller rigtig godt både defensivt og offensivt, og samtidig er det vigtigt, at vi ikke giver dem for mange muligheder for at køre hurtige kontrastød, for der er de virkelig farlige, siger Erik Hamrén, der har udtaget følgende trup:

1. Karim Zaza, 2. Michael Jakobsen, 3. Martin Pedersen, 4. Danny Califf, 5. Jón Rói Jacobsen, 7. Mattias Lindström, 8. Andreas Johansson, 9. Thomas Augustinussen, 10. Rade Prica, 14. Jeppe Curth, 15. Siyabonga Nomvethe, 16. Allan Olesen, 21. Kasper Risgård, 23. Thomas Enevoldsen, 24. Jens-Kristian Sørensen, 25. Chrys og 29. Martin S. Jensen.

Såvel Patrick Kristensen som nyindkøbte Steve Olfers må sidde over på grund af småskader.


Seneste nyt

fra Nordjylland