AaB klar til "Den jyske klassiker"

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Efter to nederlag på eget græs skal AaB forsøge at rejse sig, når det søndag aften går løs mod AGF i Aarhus.

Der er altid meget på spil, når AaB tørner sammen med AGF i Superligaen. Ikke mindst æren.

Søndag aften er der også håbet om at holde nogenlunde trit med toppen af Superligaen på spil, når AaB rejser til Aarhus for at møde AGF på udebane. På papiret er AaB et point foran, men AGF har blot tabt en enkelt kamp i de første 12 spillerunder.

Derfor forventer cheftræner Morten Wieghorst en tæt kamp.

Læs også AaB taber storkamp mod Brøndby

- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med vores to seneste nederlag, men vi er det hold i Superligaen, der indtil videre har hentet næstflest point på udebane, og vi kommer til Aarhus med optimisme og troen på, at vi kan vinde opgøret, siger Morten Wieghorst.

- Vi er dog også bevidste om, at der venter en svær og givetvis jævnbyrdig kamp mod et AGF-hold, som David Nielsen og hans stab har formået at gøre stabilt, hvilket faktisk gælder for hele kalenderåret 2018, tilføjer han.

Den vigtigste lektie, AaB tager med sig fra nederlaget til Brøndby, er, at der skal være konstant fokus på at skabe chancer, selv om man er kommet bagud, mener cheftræneren.

Han har udtaget følgende 19 spillere til opgøret:

Jacob Rinne, Jakob Ahlmann, Jakob Blåbjerg, Jores Okore, Kristoffer Pallesen, Rasmus Würtz, Tom van Weert, Lucas Andersen, Philipp Ochs, Magnus Christensen, Kasper Kusk, Rasmus Thellufsen, Kasper Risgård, Michael Lansing, Filip Lesniak, Frederik Børsting, Oliver Abildgaard, Wessam Abou Ali og Kasper Pedersen.

Flere nyheder fra TV2 Nord