AaB klar til forårspremieren

AaB og cheftræner Kent Nielsen ser frem til søndag aftens Superliga-brag mod de forsvarende danske mestre fra FC København. 9.000 billetter ude til opgøret.

Kent Nielsen sætter ikke spørgsmålstegn ved, om det øjeblikkelige førerhold i Superligaen også er Danmarks stærkeste mandskab.

- FCK er et internationalt hold, og det er landets bedste, vi skal op mod søndag aften. Vi skal derfor toppræstere på alle parametre for at få et godt resultat, men vi glæder os alle meget, konstaterer cheftræneren.

Forsvarsmæssigt skal AaB ifølge cheftræneren evne at dæmme op for FCK's forskellige styrker både individuelt og ikke mindst i omstillingsspillet, mens AaB offensivt skal turde spille og være effektive på vores chancer.

- Vi har en tro på, at det kan lade sig gøre at overraske, og endnu engang ser det jo ud til, at vi får en fantastisk opbakning fra publikum, lyder det fra Kent Nielsen med henvisning til, at der fredag eftermiddag er flere end 8.800 billetter ude til hovedkampen i Superligaens 19. spillerunde.

AaB udtager umiddelbart efter det afsluttende træningspas lørdag formiddag den endelige trup, som efterfølgende vil blive offentliggjort på aabsport.dk.

TV2/Nord sætter søndag i magasinet Sportsministeriet fokus på netop AaB, og spørger en række eksperter om AaBs mulighed for at overleve i Superligaen.


Seneste nyt

fra Nordjylland