AaB klar til pokaldyst

Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

I aften er AaB klar til at spille anden runde i pokalturneringen. Det er på udebane mod IK Skovbakken.

Cheftræner Kent Nielsen ser således tilbage på en uge uden kampe, der har gjort AaB-truppen godt. Der har været en pause på grund af landskampen. I den pause har de haft tid til at fordøje sæsonens gode resultater.

- Vi er også glade for at alle vores landsholdsspillere er kommet tilbage uden skader, ligesom pausen også har været god for de af vores spillere der døjede med mindre skavanker. Derfor er det kun Kasper Kusk vi ser bort fra til onsdagens kamp, da det ville være hans tredje kamp på kun fem dage, lyder det fra Kent Nielsen inden blikket rettes mod onsdagens pokaldyst.

Kent Nielsen er optimistisk, men passer på ikke at undervurdere aftenens modstander.

- Personligt har jeg altid været fan af pokalturneringen. Fordi det hele skal afgøres på dagen giver det en anden form for turnering, hvor de undertippede hold har chancen for at skabe en overraskelse. Vi skal så sørge for, at det ikke er os der bliver overraskelsen. Vi har naturligvis respekt for Skovbakken og erfaringen fra de øvrige Superligaholds pokalkampe viser, at der er en tæt kamp i vente. Vi har dog forberedt os til kampen som til en hvilken som helst kamp og det afgørende for os er at komme videre i turneringen, afslutter Kent Nielsen.

Der er kampstart til pokalopgøret kl. 17.45 onsdag aften på Vejlby Stadion i Risskov.

Flere nyheder fra TV2 Nord