AaB-målscorer: Vi skulle have vundet

Lasse Nielsen var skuffet over, at AaB ikke formåede at hive den femte hjemmesejr i træk i land.

Forsvarsspilleren Lasse Nielsen sendte AaB på vinderkurs, da han bragte hjemmeholdet foran 1-0, og det lignede i første omgang, at nordjyderne ville få den femte Superliga-sejr i træk på hjemmebane i hus.

Men i stedet fik FC Nordsjælland i de sidste minutter udlignet til slutresultatet 1-1. Noget af en nedtur for AaB-målscoreren.

- Vi skal holde den her føring hjem. Jeg står med en elendig følelse lige nu. Det er for dårligt. Så må vi lave et frispark, inden de kommer op mod mål, siger Lasse Nielsen.

Han mente, at hjemmeholdet ligesom i sidste hjemmekamp mod Brøndby IF kom klart bedre med i spillet i anden halvleg.

- Vi fik snakket om tingene i pausen. Vi havde lidt mere indædthed, og ville det mere. Vi kom tættere på dem. Men hvorfor det igen først blev i anden halvleg, kan jeg ikke svare på, siger Lasse Nielsen.

AaB-træner Kent Nielsen mente, at FCN dominerede de først 25 minutter, inden hjemmeholdet begyndte at komme mere ind i kampen.

- Vi brugte meget energi i anden halvleg, fik slidt os ind i kampen, så det blev et tæt opgør, som levede af sin nerve og intensitet i stedet for det polerede spil. Sådan bliver det, når to hold presser højt, siger Kent Nielsen.

Fra trænerbænken kunne Kent Nielsen se en omdiskuteret situation i anden halvleg, hvor Nicklas Helenius efter en hård duel med FCN's Jores Okore faldt til jorden i straffesparkfeltet. Hjemmeholdet appellerede for straffespark.

- Når dommeren fløjter og peger på pletten, er der straffe. Ellers ikke. Jeg ser det som en duel, hvor den ene falder. Det er det, siger Kent Nielsen.

- Det er klart, at man mere føler, man har tabt to point end vundet, men når det er sagt, så man også sige, at FCN i første halvleg havde deres muligheder, siger Kent Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland