AaB missede sætbolden

AaB fik ikke slået afgørende hul ned til de øvrige guldbejlere. Nordjyderne måtte nøjes med 1-1 i Esbjerg i en kamp uden guldglans.

AaB afsluttede mandag aften en skuffende runde for SAS Ligaens tophold, da holdet spillede uafgjort 1-1 i Esbjerg. Dermed missede nordjyderne også en gylden chance for at tilspille sig en lille sætbold i guldstriden.

De 6.211 tilskuere på Blue Water Arena i Esbjerg så Søren Rieks score til 1-0 i det 27. minut på hjemmeholdets første og stort set eneste chance i kampen. Men kort før pausen udlignede AaB's Jeppe Curth på sit 12. sæsonmål. Curth er nu delt topscorer i SAS Ligaen sammen med Peter Graulund og Frank Kristensen.

I anden halvleg havde AaB bolden mest, men det blev sjældent rigtig farligt, når bolden nåede frem til Esbjergs straffesparkfelt. AaB ligner dog fortsat det bedste bud på en dansk mester. Nordjyderne har fem point ned til FC Midtjylland på anden pladsen, mens FC København er yderligere et point efter.