AaB mod AGF i aften

Træner Erik Hamrén spår en hård og intens fight mod AGF.

Tæt og intens affære
AaB's cheftræner Erik Hamrén forventer, at kampen mod AGF bliver en tæt og intens affære, præcis som de to foregående møder mellem de to hold i sæsonen, som AaB dog i begge tilfælde vandt med to overskydende mål.

Sejre til AaB
De to foregående opgør imellem AaB og AGF er endt med sejre til AaB på 2-0 og 5-3. Erik Hamrén forventer ligeledes en svær og jævnbyrdig kamp i sæsonens sidste jyske klassiker.

- Vi har spillet to jævnbyrdige kampe mod AGF hidtil i sæsonen, men selvom det var tætte opgør, vandt vi, fordi vi var skarpere på dagen. Jeg synes, vi skabte mange chancer i kampen mod Viborg, og er generelt godt tilfreds med den kamp som helhed. Den blev dog unødigt spændende til sidst, hvor Viborg kom frem til flere chancer, men sådan er det, når man ikke får scoret på sine målchancer. Derfor håber jeg også, vi i kampen mod AGF bliver mere effektive foran mål, siger AaB's cheftræner, der ser frem til et hårdt og spændende program i sæsonens afslutning.

- Den næste periode byder på fem kampe på to uger og afgør placeringerne i toppen af SAS Ligaen. Tre point fra Viborg-kampen var en rigtig god start for os på den afgørende fase, vi nu går ind i. For os handler det fortsat om at tage en enkelt kamp ad gangen, så nu har vi fokus rettet mod AGF-kampen og kun den, slår han fast.

- Der vil komme til at være mange slidte ben og hoveder i den næste tid, men sådan er det for alle holdene i ligaen. Derfor bliver det også meget vigtigt at vores spillere får mulighed for at restituere sig og samle energi mellem kampene, så spillerne kan bruge deres fysik i de sidste vigtige opgør. Det bliver ikke hård træning, der kommer til at præge programmet i den kommende tid, forsikrer Erik Hamrén.

Hårde kampe venter
Cheftræneren forventer høj intensitet og hård kamp om pointene mellem alle holdene i SAS Ligaen i de sidste fem spillerunder.

- Vi ved, at vi er gode lige nu, men hvis man kigger på de seneste kampe i SAS Ligaen, er de meget jævnbyrdige for alle holdene, og jeg er sikker på, at de resterende kampe også bliver tætte for os. Vi skal blive ved med at holde fokus på den næste kamp og holde os til vores koncept. Der er dog ingen tvivl om, at det er en sjov og spændende periode, der venter os, slutter Erik Hamrén, der har udtaget følgende trup til opgøret:

Truppen mod AGF
1 Simon Sloth, 2 Michael Jakobsen, 4 Danny Califf, 5 Jón Rói Jacobsen, 6 Steve Olfers, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 10 Lars Nilsson, 14 Jeppe Curth, 16 Allan Olesen, 17 Benedict Vilakazi, 20 Simon Bræmer, 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen, 27 Patrick Kristensen og 30 Kenneth Stenild

Skadeslisten:
Karim Zaza, Anders Due og Siyabonga Nomvethe.


Seneste nyt

fra Nordjylland