AaB og Risgård forlænger kontrakten

Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

AaB og viceanfører Kasper Risgård har forlænget samarbejdet yderligere et halvt år, så kontrakten nu først udløber den 30. juni 2019.

AaB's viceanfører Kasper Risgård tager et halvt år mere i AaB end først planlagt. Han og klubben har netop forlænget kontrakten, der ellers udløb til nytår, indtil 30. juni næste år.

Det meddeler AaB i en pressemeddelelse søndag.

Læs også Udskiftning i AaB: Farvel til Pohl – og goddag til van Weert

Kasper Risgård, der oprindeligt kom til AaB som juniorspiller fra samarbejdsklubben Aars I.K., vendte i sommeren 2013 tilbage til AaB efter fire års fravær med afstikkere i græsk og tysk fodbold samt et ophold hos Silkeborg I.F.

- Kaspers kvaliteter er velkendte, og vi kan stadig se, at han kan gøre en forskel, hvorfor det har været oplagt for os at få en forlængelse på plads. Med sin spilintelligens, vilje, boldsikkerhed og målfarlighed vil der stadig være kampe til Risgård, ligesom hans rutine er en uvurderlig hjælp for vores unge spillere, siger Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB.

- I første omgang har vi sammen vurderet, at forlængelsen gælder indtil sommer, og så gør vi status igen engang i foråret, tilføjer Allan Gaarde.

Vil fortsætte med at kæmpe

35-årige Kasper Risgård har vundet to danske mesterskaber og en pokaltitel med AaB, hvor han i flere år er blevet hyldet af supporterne for ”at score, når han vil”. Han er glad for og stolt af at få forlænget sin kontrakt med et halvt år.

Læs også 300 kampe i AaB-trøjen: Kasper Risgård tæt på jubilæum

- Selvfølgelig går man i min alder med overvejelser om, hvornår det er slut, men jeg mener stadig, jeg kan bidrage med min erfaring, min vindermentalitet og mit spillemæssige niveau, og heldigvis har AaB den samme opfattelse, konstaterer Kasper Risgård.

- Jeg er selvfølgelig bevidst om, at jeg ikke længere indgår i startopstillingen i hver kamp, men min ærgerrighed har ikke forandret sig, og det er helt klart min målsætning at bidrage mest muligt til et hold og en trup med stort potentiale og mange spændende spillere, og jeg er ikke i tvivl om, at vi inden for en overskuelig fremtid igen vil begå os i toppen af dansk fodbold, siger Kasper Risgård. 

Med sine foreløbige 325 officielle kampe og 46 scoringer har Kasper Risgård allerede markeret sig som en af klubbens vigtigste spillere gennem tiderne.

Flere nyheder fra TV2 Nord