AaB og Vejle deler i porten

AaB spillede uafgjort på hjemmebane mod oprykkerne Vejle. Det er fjerde gang i streg AaB går hjem uden en sejr.

Mandag aften mødtes AaB og Vejle til sæsonens niende superligakamp. En kamp, hvor begge hold tørstede efter sejr.

Det lykkedes dog ikke for nogen af holdene at hive sejren hjem.

Det så ellers godt ud for AaB i starten af kampen, hvor AaB dominerede og Rasmus Thellufsen bragte dem foran 1-0.

I anden halvleg var AaB også dominerende, men i 51. minut scorede Vejles Mads Greve til 1-1.

Kampen blev ved 1-1 og de to hold måtte nøjes med et point hver.

Det er fjerede superligakamp i streg uden en sejr for AaB, og for oprykkerholdet er det 8. kamp i streg uden 3 point.

Efter denne spillerunde ligger AaB med 15 point nu på en tredjeplads i Superligaen, mens Vejle indtager 12. pladsen med 8 point.

AaB får allerede mulighed for at få tre point, når der er lokalopgør den 23. september, hvor de gæster Hobro.