AaB og White Hawks søger igen

Danmarks Ishockey Union har modtaget ti ansøgninger om at deltage i grundspillet i næste sæson - både AaB Ishockey og Frederikshavn White Hawks har genansøgt

I alt 10 klubber har søgt hos Danmarks Ishockey Union om at deltage i næste sæsons grundspil i ishockey.

Blandt disse ti klubber er AaB Ishockey og Frederikshavn White Hawks.

Det er samtlige klubber fra den forgange sæson med undtagelse af Herlev Hornets. Som nytilkommen ansøger er Amager Jets.

20. maj skal samtlige ansøgninger være færdigbehandlet, og på det tidspunkt ved man altså præcist, hvor mange hold, der skal spille med i den kommende sæsons AL-Bank Liga.

Danmarks Ishockey Union vil for alt i verden undgå et scenario som i år, hvor mange af klubberne og deres hovedsponsorer går i betalingsstandsning eller konkurs under sæsonen.

- Der skal være dokumenterede indtægter hos klubberne og sponsoraftalerne skal simpelthen kunne dokumenteres, så klubberne ikke render ind i likviditetsproblemer. Det gider vi simpelthen ikke, og så længe klubberne ikke har de nødvendige indtægter, får de ganske enkelt ikke lov at skrive kontrakter med nye spillere, siger Enver Hansen, der er direktør i Danmarks Ishockey Union.


Seneste nyt

fra Nordjylland