AaB opruster på talentsiden

AaB Fodbold har ansat den tidligere førsteholdsspiller Jacob Larsen som sportslig ansvarlig for elite-ungdomsarbejdet i AaB og den tidligere cheftræner og førsteholdsspiller i AaB, Per Westergaard, som talentspejder.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- I AaB vil vi til stadighed bruge økonomiske ressourcer på at udvikle talentsiden. Kort fortalt bliver Jacob Larsens opgave at strukturere og hæve niveauet yderligere på det allerede dygtige arbejde, der bliver gjort med AaB's eliteungdomsarbejde.

28-årige Jacob Larsen måtte for seks år siden indstille en lovende aktiv karriere pga. en skade. Han er er uddannet lærer og fortsætter indtil sommer sideløbende som cheftræner for AaB's mandskab i U-19 Ligaen, ser frem til sin nye opgave.

- Jeg ser jobbet som en stor udfordring. I AaB er vi gode til at uddanne SAS Liga-spillere, og forhåbentlig kan jeg være med til at strukturere nogle ting, så vi i fremtiden bliver endnu stærkere til at fremelske SAS Liga-spillere af egen avl.

AaB Fodbold har også ansat 56-årige Per Westergaard, der stadig er tilknyttet AaB's fodboldskoler. Per Westergaard skal for fremtiden fungere som fast talentspejder for cheftræner Magnus Pehrsson og sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- På alle områder søger vi hele tiden at forbedre os, og med ansættelsen af Per Westergaard til at styre vores scouting-system vil vi få skabt et endnu bedre overblik over potentielle emner til vores SAS Liga-trup. Desuden skal Per Westergaard forsøge at forbedre vores i forvejen stærke netværk i fodboldkredse, siger Lynge Jakobsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland